Avondeten

avondeten van 17 tot 21:30 uur / dinner from 17 till 21.30 Pm


Allergieën graag vermelden bij het bestellen // Please mention allergies when you order
V // Veganistisch // V // Vegan
(V) // Optioneel veganistisch // (V) // This dish has a vegan option
Ons brood is biologisch // We serve organic bread

Alle hoofdgerechten (m.u.v. salade geitenkaas en salade tofu) worden geserveerd met twee salades, warme groente en keuze uit frites, rijst, extra veel groente of aardappelgerecht van de dag (zie krijtbord).
All meals (except salad with goatcheese and salad with tofu) are served with two salads, warm vegetables and a choice of fries, rice, extra vegetables or potato dish of the day (see blackboard).

vooraf / starters

V // Soep met brood // Soup with bread //  6,00
(V) // Plakbrood met zongedroogde-tomaten-boter en hummus  // Bread with sundried tomato butter and hummus  // 6,75
V // Portie gemengde olijven (warm of koud) // Mixed olives (hot or cold) // 5,75
 

Hoofdgerechten

 

Vegetarisch // Vegetarian

Salade met warme geitenkaas met oa sla, komkommer, olijven en gemengde pitten, geserveerd met brood, zongedroogdetomatenboter en een dressing // Large salad with warm goat cheese, lettuce, cucumber, olives, mixed seeds, served with bread, sundried tomato butter and a dressing // 16,50
Kaasgehakt  // “Cheese ball”: House specialty // 17,75
Geitenkaasloempia’s met hazelnoot en rucola geserveerd met abrikozen-rode-peper-saus  // Goat cheese springrolls with hazelnuts and rocket salad served with an apricot and red pepper sauce // 18,25
Halloumi-spiesjes van de grill met gemengde groente en paprika-basilicum-salsa // Grilled halloumi skewer with mixed vegetables and bell-pepper-basil-salsa // 18,50
Groentetaart; zie krijtbord // Vegetable pie; see blackboard // 18,25
Wisselend weekgerecht // zie krijtbord // see blackboard

Veganistisch // vegan

V // Salade met gebakken tofu en oa sla, tomaat, komkommer, olijven en gemengde pitten, geserveerd met brood, hummus en een dressing // Large salad with fried tofu, lettuce, tomato, cumumber, olives, mixed seeds, served with bread, hummus and a dressing // 16,50
V // Veganistisch kaasgehakt // Vegan 'cheeseball' // 17,75
V // Tahoe en tempeh met een oosters sausje met nootjes // Tempeh and tofu with an oriental style sauce with nuts // 15,50
V // Empanada gevuld met zwarte bonen, rode paprika, groene olijven en gehakt van soja geserveerd met een limoen-munt-dip // Empanada filled with black beans, red pepper, green olives en soy mince, served with a lime-mint dip // 17,75
V // Paddenstoelenpasteitje uit de oven met oesterzwammen, shiitake en kruidige tempeh geserveerd met knoflooksaus // Mushroom puff pastry with oyster mushrooms, shiitake and tempeh served with garlic sauce // 18,00
V // Vegan Merguez-worstje van de grill geserveerd met Koreaanse kimchi en knoflooksaus // Grilled vegan Merguez sausage served with Korean kimchi and garlic sauce // 20,50

V // Wisselend weekgerecht:  zie krijtbord // Weekly specials: see blackboard

 

 

KINDERMENU

Kindermenu met friet, groente en kaasgehakt of het-lijken-wel-vissticks (vegan) // with fries, veggies and 'cheese ball' or vegan fish fingers // 10,50

EXTRA BIJGERECHT

Na te bestellen bij een warme maaltijd: friet 5,50; rijst, aardappelgerecht of extra groente 4,75 // To be ordered extra with a hot meal: fries 5,50; rice, potatoes or extra vegetables // 4,75
(V) Losse kaasgehaktbal // Cheeseball only // 9,00